Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Uslovi korišćenja

Dobrodošli na naš veb-sajt alfamed.rs. Molimo vas da pažljivo pročitate sledeće uslove korišćenja pre nego što počnete da koristite sajt. Koristeći naš sajt, pristajete na ove uslove korišćenja.

  1. Intelektualna svojina Sadržaj ovog sajta, uključujući ali ne ograničavajući se na tekstove, slike, grafike, logotipe, video materijal, softver i ostale materijale, zaštićeni su autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnoj svojini. Osim ako nije izričito navedeno, ništa u ovim Uslovima korišćenja ne treba tumačiti kao davanje bilo kakvih licenci ili prava na bilo koju takvu intelektualnu svojinu.
  2. Ograničenje odgovornosti Iako se trudimo da obezbedimo tačne i ažurirane informacije, ne garantujemo da će sajt biti dostupan u svako doba, niti da će informacije na sajtu biti tačne, pouzdane ili bez grešaka. Koristite sajt na sopstvenu odgovornost.
  3. Promene uslova korišćenja Zadržavamo pravo da izmenimo ove uslove korišćenja u bilo koje vreme bez prethodne najave. Nastavak korišćenja sajta nakon takvih promena predstavlja vaš pristanak na takve promene.
  4. Ograničenja Korisnici ne smeju koristiti sajt na način koji bi mogao oštetiti, onemogućiti, preopteretiti ili oštetiti sajt, narušiti sigurnost ili interferirati sa drugim korisnicima.
  5. Veze ka drugim sajtovima Naš sajt može sadržati veze ka trećim stranama. Ne odgovaramo za sadržaj, tačnost ili mišljenja izražena na takvim veb-sajtovima, a takvi veb-sajtovi se ne proveravaju, prate ili proveravaju za tačnost ili potpunost od strane nas.
  6. Povratna informacija Svaka povratna informacija, komentari, ideje ili sugestije koje nam pružite smatraju se nekonfidecijalnim i postaju naše vlasništvo.

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi sa našim uslovima korišćenja, molimo vas da nas kontaktirate.