Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Laboratorijska oprema

Razumemo koliko je važno da detaljno upoznate svaki proizvod pre nego što donesete odluku o kupovini. Zato smo za vas omogućili 3D Virtuelnu turu proizvoda!
Zamislite da možete da se približite svakom delu opreme, da je okrenete, proučite i upoznate iz svakog ugla. Sa našom 3D virtuelnom turom, to je sada moguće! Svaki detalj, svaka funkcija i svaka specifikacija su vam na dohvat ruke.

Prednosti 3D Virtuelne Ture: Detaljan uvid u svaki proizvod, mogućnost proučavanja iz svih uglova, potpuno interaktivno iskustvo, osećaj kao da držite proizvod u rukama.Pogledajte naš portfolio proizvoda i istražite detalje proizvoda pomoću 3D virtuelne ture.. Uverite se sami u kvalitet i preciznost svakog komada opreme koji nudimo.

Stone centrifuge

thermo scientific

S obzirom da razdvajanje može biti kritičan korak u brojnim radnim procesima, Thermo Scientific nudi niz centrifuga
Stona centrifuga 1

Podne centrifuge

thermo scientific

Podne centrifuge korisne su za obradu uzoraka velikih zapremina i rutinske laboratorijske postupke uz uštedu prostora na laboratorijskim stolovima.

Transfuziološke centrifuge

thermo scientific

Poboljšana ergonomija i kompaktan dizajn u kombinaciji sa brzim postavljanjem sledljivih, ponovljivih ciklusa čini NOVE Thermo Scientific™ Cryofuge™.

Laminarne komore

thermo scientific

Naš portfolio biološki sigurnosnih kabineta pruža pouzdanu zaštitu korisnicima, proizvodima i okolini.
Herasafe2025

CO2 inkubatori

thermo scientific

Inkubatori različitih dimenzija i kapaciteta koji nude precizno podešavanje CO2, temperature i vlage; HEPA filtraciju vazduha, rezervoare za vodu i kontrolu putem ekrana osjetljivim na dodir.

Mikrobiološki inkubatori

thermo scientific

Inkubatori za mikrobiološke studije dostupni su sa različitim tehnologijama, kako bi se rešile specifične temperature inkubacije koje su potrebne za primenu.
Heratherm

Klima komore

thermo scientific

Klima komore su dizajnirane za botaničke i poljoprivredne istraživačke primene, uključujući studije klijanja semena, patologiju biljaka, studije kulture biljnog tkiva i genetička istraživanja biljaka.

Sušnice i pećnice

thermo scientific

Naše laboratorijske pećnice su neprocenjiv deo Vašeg svakodnevnog rada, omogućavajući jednostavno sušenje i sterilizaciju staklenog posuđa kao i najsloženije, kontrolisane aplikacije grejanja.
Oven

Laboratorijski frižideri

thermo scientific

Specijalizovani frižideri u različitim konfiguracijama i kapacitetima dizajnirani za upotrebu u istraživačkim, zdravstvenim, akademskim i industrijskim laboratorijama.

Laboratorijski zamrzivači

thermo scientific

Laboratorijski zamrzivači, ultra-low zamrzivači i cryo sistemi za čuvanje uzoraka.

Krioprezervacija

thermo scientific

Thermo Scientific proizvodi osmišljeni su kako bi vam obezbedili pouzdanu i preciznu kriogenu obradu uzorka - od pripreme do krioprezervacije i transporta.
Arctic

Prečišćavanje vode

thermo scientific

Raznovrsni kompletni sistemi koji implementiraju najsavremenije tehnologije kako bi zadovoljili kritične i svakodnevne potrebe za prečišćavanjem vode.

Instrumenti za analizu vode

thermo scientific

Ovi proizvodi uključuju ručne i stone instrumente koji mere pH, rastvoreni kiseonik, specifične jone, provodljivost i druge parametre vezane za elektrohemiju.

Instrumenti za mikrotitar ploče

thermo scientific

Izmerite različite signale, uključujući fluorescenciju, apsorpciju, luminescenciju ili vremenski određenu fluorescenciju na Thermo Scientific čitačima mikroploča sa filterom ili monohromatorom sa neograničenim izborom talasnih dužina za sve rutinske i istraživačke analize.

Elektroforeze

thermo scientific

Thermo Scientific Owl vodeći portfolio proizvoda za odvajanje nukleinskih kiselina, laku separaciju proteina, sistemi za brz, efikasan transfer proteina i nukleinske kiseline do membrana, kao i električna napajanja visokog kvaliteta

Vodena kupatila

thermo scientific

Thermo Scientific vodena kupatila su napravljena da pruže kontrolisane uslove temperature za laboratorijske eksperimente i analize. Ova kupatila koriste vodu kao medijum za održavanje konstantne temperature, čime omogućavaju precizno zagrevanje ili hlađenje uzoraka ili reagensa.

Šejkeri, mikseri i grejne ploče

thermo scientific

Thermo Scientific šejkeri, mikseri i grejne ploče su laboratorijski instrumenti koji se koriste za mešanje, agitaciju i zagrevanje uzoraka u različitim eksperimentalnim postupcima. Ovi instrumenti su deo šireg asortimana proizvoda koje nudi Thermo Scientific, renomirani proizvođač laboratorijske opreme.