Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ćelijska i genska trapija

Od svog prvog ispitivanja 1982. godine, life science naučna zajednica polagala je velike nade u potencijal ćelijske terapije. Popravka oštećenih tkiva, lečenje nekada teško izlečivih bolest - ćelijska terapija pruža duboke mogućnosti za situacije za koje se nekada smatralo da su van domašaja savremene nauke.

Do 2001. godine, naučnici su koristili tehnologiju ćelijske terapije ne samo da bi stvorili prve srčane ćelije koje kucaju izvan ljudskog tela, već i da bi svetu poklonili zoološko čudo: Doli, najpoznatiju ovcu na svetu. Kapacitet rastuće oblasti da promeni tokove zdravstvenih tehnologija izgleda bezgranično.

Međutim, ćelijska terapija nije bez praktičnih izazova. Edukacijom o tome kako funkcioniše ćelijska terapija i identifikovanjem potencijalnih rešenja za njene prepreke, svi možemo da radimo na osnaživanju tehnologije ćelijske terapije.

Šta je ćelijska i genska terapija ?

Proces kultivisanja ćelija i njihovog uvođenja u ćelijsku sredinu kao terapijski tretman i terapeutsko olakšanje u lečenju bolesti, neuroloških poremećaja ili velikih nezgoda.

Thermo Scientific laboratorijska oprema za ćelijsku i gensku terapiju dizajnirana je da ispuni GMP zahteve u čistim sobama. Istražite opcije od CO2 inkubatora i centrifuga do rashladne opreme za programirano zamrzavanje, krioprezervaciju, biološki bezbednosnih kabineta i itd.

Inovacije podržane visokokvalitetnim materijalima, fabričkim sertifikatom o kvalitetu i podrškom za usklađenost na licu mesta.